13:33
Вічна світла пам’ять нашій колезі і другу

На 72 році життя перестало битися серце нашої колеги, лікаря загальної практики-сімейного лікаря Шустрової Тетяни Григорівни...

Впродовж трудової діяльності Шустрової Тетяна Григорівна підтвердила високе звання і покликання – працювати з людьми і заради людей. Пам’ятаємо і любимо її за уважне ставлення до колег, за щире бажання почути і допомогти кожному, хто цього потребував.

Із 1972 року Тетяна Григорівна розпочала свою діяльність дільничним терапевтом в Оріхівській ЦРЛ. З 2003 року була переведена на посаду лікаря загальної практики-сімейного лікаря, де працювала до 2013 року.

З 2013 року по теперішній час працювала в КНП "ЦПМСД" Оріхівської міської ради лікарем загальної практики-сімейним лікарем Оріхівської АЗПСМ.

Навколо нашої колеги завжди гуртувалися люди різних професій та статусів, і до кожного вона вміла і прагнула віднайти свій особливий підхід.

Чуйна, уважна, щира, позитивна і принципова, вона випромінювала життєдайну енергію, світло, прагнула передати цінний досвід, уміння молодим колегам та охоче навчалася новому і прогресивному. У нашій пам’яті Тетяна Григорівна назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлої.

Згас твій світлий розум і серце перестало битися. Але пам'ять про тебе жива і важко нам з втратою змиритися.

Вічна світла пам’ять нашій колезі і другу!!!

Переглядів: 122 | Додав: senya19862007 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0